Bílý rybíz – 1 kus, keř. Sazenice v květináči

85 

Bílý rybíz – 1 kus, keř. Sazenice v květináči

• Popis: Doporučeno pro hobby pěstování a malé komerční plantáže. Bohatý na draslík, železo, hořčík, vitamíny C, K a B. Vitamín D

• Růst: dosahuje výšky 1,5 m. Velmi mrazuvzdorná, poměrně snadno pěstovatelná. Plodí ve druhém roce po výsadbě. Drobné, nenápadné květy se objevují brzy na jaře.

• Výsadba a péče: Preferuje slunná místa, ale snáší i polostín. Doporučujeme úrodnou, propustnou a mírně kyselou půdu. Během prvních několika let by měla být zálivka pravidelná.

• Prořezávání: V prvních 3–4 letech by se měly odstraňovat slabé a křížící se výhonky. Pak každých 5–6 let odstraňte nejstarší výhonky, abyste podpořili růst nových. Prořezávání by se mělo provádět brzy na jaře nebo pozdě na podzim, po opadnutí listů.

• Plody: Období plodnosti je červenec-srpen. Sladkokyselé, jemné. Ideální k jídlu za syrova, k výrobě džemů, dezertů a džusů.

Skladem

Katalogové číslo: Biala-porzeczka-doniczka Kategorie: Štítky: , ,

Popis

Bílý rybíz – 1 kus, keř. Sazenice v květináči

• Popis: Doporučeno pro hobby pěstování a malé komerční plantáže. Bohatý na draslík, železo, hořčík, vitamíny C, K a B. Vitamín D

• Růst: dosahuje výšky 1,5 m. Velmi mrazuvzdorná, poměrně snadno pěstovatelná. Plodí ve druhém roce po výsadbě. Drobné, nenápadné květy se objevují brzy na jaře.

• Výsadba a péče: Preferuje slunná místa, ale snáší i polostín. Doporučujeme úrodnou, propustnou a mírně kyselou půdu. Během prvních několika let by měla být zálivka pravidelná.

• Prořezávání: V prvních 3–4 letech by se měly odstraňovat slabé a křížící se výhonky. Pak každých 5–6 let odstraňte nejstarší výhonky, abyste podpořili růst nových. Prořezávání by se mělo provádět brzy na jaře nebo pozdě na podzim, po opadnutí listů.

• Plody: Období plodnosti je červenec-srpen. Sladkokyselé, jemné. Ideální k jídlu za syrova, k výrobě džemů, dezertů a džusů.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Bílý rybíz – 1 kus, keř. Sazenice v květináči“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *